IA momârlănească@ Nela Mihalache &Ansamblul Junii Petrileni Pe Dealul BRAZI, în Vulcan, ajungem printr-o călătorie...
Produse Locale
Zamolxes Robustus
Terra Dacica Æterna Astăzi am fost într-o scurtă vizită la tezaurul viu din Vulcan, Geto-DACUL DURAS din Terra Dacica...
Un sifon aventuros
Pe Tăia și Jieț 💦 Pentru piticul tău 💪 🧠 ZERO NITRIȚI! Totul a plecat de la un vis, ajuns idee, finalizat printr-o...
Gravură în lemn
Între antic & rustic Numele meu este Capeț Gheorghe Tavi în vârstă de 49 de ani, cunoscut de prieteni drept Ghiță...
Nea Andriță | Cojocarul din Bănița
MOȘTENIREA Eu mi-aș dori să las moștenire satului meu în care m-am născut acest meșteșug pe care eu l-am început în 12...
Rețeta micului dejun momârlănesc
Unturușul Din Valea JIULUI în Asturia și înapoi în Muncelul Jiețului împreună cu Părintele JURA, preot născut din...
Brânza lui BUREBISTA & pâinea lui DECEBAL
Bunătăți tradiționale Se spune despre momârlani că sunt urmaşii dacilor. Oameni harnici, cu frică de Dumnezeu, care...
Pleurotus de origine controlată
Cum previi toxiinfectia alimentară!? Materia primă pentru o ciupercărie care produce pleurotus sunt paiele. Ele conțin...
Doar cu afine din OBOROCA
E L I X I R “Sucul este presat la rece și NU din concentrat ca majoritatea sucurilor de pe piață, fără niciun adaos de...